Συντάκτης
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
 
Συνταγές: 7
Εγγραφη: Σάβ, 04 Οκτ 2003
Βαθμολογείστε αυτή τη Συνταγή

Αυτή η Συνταγή βαθμολογείται με 6
1 ψήφο έλαβε.
Αναζήτηση δημοσιεύσεων
Αιτήματα Συνταγών
Δεν υπάρχουν αιτήματα Συνταγών.
Εμφάνιση όλων
Επιλογές σελιδοδεικτών
Διαθέσιμοι κοινωνικοί σελιδοδείκτες:
Blogger Delicious Digg Facebook Friend Feed Google Συνδέεται Σε Live Mixx MySpace Netvibes Reddit Stumble Upon Technorati Twitter Wordpress
Εξαγωγή Συνταγής
Παρόμοιες Συνταγές
Μοσχάρι στιφάδο

 Συνταγές

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας
ID Συνταγής: 1
Δημοσιεύθηκε από: Admin
Δημοσιεύθηκε: Σάβ, 14 Μαϊ 2016
Αυτή η Συνταγή εμφανίστηκε 408 φορές

Περιγραφή: Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας μούρλια

Δυσκολία: 2
Χρόνος: 2 ώρες
Μερίδες: 8-10
Υλικά:
2 κιλά νουά μοσχαριού περασμένο σε δίχτυ,
1⁄4 φλιτζάνα(50-60ml) χυμό πορτοκαλιού,
λίγο χυμό λεμόνι,
1⁄4 φλιτζάνα(50-60ml) κονιάκ,
1⁄2 φλιτζάνα(100-120ml) βούτηρο,
400 γραμμάρια μανιτάρια,
20 γραμμάρια κορν φλάουρ,
αλάτι, πιπέρι

65Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε καλά με το βούτηρο από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τον χυμό πρτοκαλιού, λεμονιού, το κονιάκ και μια φλιτζάνα νερό.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου, προσθέτοντας πότε πότε νερό αν χρειαστεί, ώστε να σιγοψήνεται μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν είναι έτοιμο βάζουμε το κρέας το αφήνουμε να κρυώσει λίγο λύνουμε το σπάγγο και το κόβουμε φέτες. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φετες τα σοτάρουμε λίγο σε βούτηρο και τα αφήνουμε να ψηθούν λίγη ώρα.
Δένουμε την σάλτσα με το κόρν φλάουρ και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Περιχύνουμε τις φέτες ψητού με την σάλτσα και σερβίρουμε.
© www.ambrakia.gr

Συνδεμένα Μέλη

Μέλη: Δεν υπάρχουν συνδεμένα μέλη

cron