Συντάκτης
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
 
Συνταγές: 7
Εγγραφη: Σάβ, 04 Οκτ 2003
Βαθμολογείστε αυτή τη Συνταγή

Αυτή η Συνταγή βαθμολογείται με 3
0 ψήφους έλαβε.
Αναζήτηση δημοσιεύσεων
Αιτήματα Συνταγών
Δεν υπάρχουν αιτήματα Συνταγών.
Εμφάνιση όλων
Επιλογές σελιδοδεικτών
Διαθέσιμοι κοινωνικοί σελιδοδείκτες:
Blogger Delicious Digg Facebook Friend Feed Google Συνδέεται Σε Live Mixx MySpace Netvibes Reddit Stumble Upon Technorati Twitter Wordpress
Εξαγωγή Συνταγής
Παρόμοιες Συνταγές
Δεν βρέθηκαν παρόμοιες Συνταγές.

 Συνταγές

Αγκινάρες ξυδάτες
ID Συνταγής: 18
Δημοσιεύθηκε από: Admin
Δημοσιεύθηκε: Πέμ, 26 Μαϊ 2016
Αυτή η Συνταγή εμφανίστηκε 138 φορές

Περιγραφή: Λαχταριστός ουζομεζές

Υλικά:
Αγκινάρες έτοιμες κατεψυγμένες
Ξύδι ελαφρύ άσπρο
Ξύδι κόκκινο ή μπαλσάμικο
Σκόρδο ψιλοκομμένο σε λεπτές φέτες
Αλάτι
Ελαιόλαδο

92Εκτέλεση

Βάζουμε τις αγκινάρες σε μια κατσαρόλα με μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μισό ποτήρι νερό και συμπληρώνουμε με ξύδι απλό ελαφρύ μέχρι να σκεπαστούν.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να καρφώνονται με το πιρούνι.
Στη συνέχεια αφού κρυώσουν καλά τις βάζουμε σε γυάλινο βάζο σε στρώσεις.
Μια στρώση αγκινάρες 1-2 φετάκια σκόρδο, μια πρέζα αλάτι και μπαλσάμικο, από πάνω το ίδιο μέχρι να τελειώσουν οι αγκινάρες.
Στη συνέχεια σκεπάζουμε με Ελαιόλαδο κλείνουμε το βάζο και τις βάζουμε στο ψυγείο.
Όσο περισσότερο μένει κλειστό το βάζο τόσο πιο νόστιμες γίνονται.
© www.ambrakia.gr

Συνδεμένα Μέλη

Μέλη: Δεν υπάρχουν συνδεμένα μέλη

cron