7 πράγματα που ενοχλούν τους άντρες στις γυναίκες

Απάντηση
astraki
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί 14 Ιούλ 2009, 14:19

7 πράγματα που ενοχλούν τους άντρες στις γυναίκες

Δημοσίευση από astraki »

Οι άντρες ομολογούν:
7 πράγματα που τους ενοχλούν στις γυναίκες



Ο άντρας δεν μπορεί να κάνει χωρίς τη γυναίκα και το αντίθετο. Οι σχέσεις όμως έχουν και τα σκαμπανεβάσματα τους από τη μία στιγμή στην άλλη. Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές των γυναικών, που μπορούν να βλάψουν τη σχέση ακόμα και να την καταστρέψουν. Ποιες είναι αυτές ;


1. Ο άντρας γίνεται το μοναδικό στήριγμα της γυναίκας
Καλό και το συναίσθημα, καλές και οι αγκαλιές αλλά κάθε άτομο θέλει την ανεξαρτησία του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι γυναίκες εγκαταλείπουν τις φίλες για την αγκαλιά ενός άντρα. Τραγικό λάθος. Ο άντρας το αντιλαμβάνεται και, μπορεί να θεωρείς ότι το εκτιμάει, αλλά από την άλλη αισθάνεται ότι χάνει ένα μεγάλο μέρος της ελευθερίας και ανεξαρτησία του. Επιπλέον, είναι λογικό να νιώθει την υποχρέωση να κάνει το ίδιο, αλλά είναι διατεθειμένος ο καθένας να δώσει όλο του τον εαυτό;

2. Η ζήλια
Και μόνο στο άκουσμα ενός ονόματος, η γυναίκα μπορεί να αρχίσει να βγάζει φωτιές. Αν η ζήλια οφείλεται σε πραγματικά γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν λογικές υποψίες(π.χ. ραντεβού με την πρώην) τότε είναι δικαιολογημένη. Αν όμως ο άντρας πάει στην τράπεζα, τυχαίνει η υπάλληλος να είναι γυναίκα και δεν τον αφήνεις να την ξαναδεί, τότε η ζήλια ξεφεύγει από τη λογική και γίνεται παράλογη. Γενικά, ο άντρας δεν θέλει να την πληρώνει χωρίς να χρεώνεται κάτι χωρίς να φταίει.

3. Υπερβολικό συναίσθημα
Το κλάμα δεν είναι η λύση για όλα. Ο άντρας είναι πιο χαλαρός αλλά και συγκρατημένος όταν εκδηλώνει τα αισθήματα του. Είναι καλό να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου και τις σκέψεις σου. Όταν όμως φτάνει στο σημείο της υπερβολής, μπορεί να γίνει και λίγο εκνευριστικό.

4. Συζήτηση με διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας
Η κλασσική γυναικεία ερώτηση «Τι σκέφτεσαι τώρα;» συχνά γίνεται εκνευριστική. Θυμίζει ένα είδος ανάκρισης και επιθετικότητας απέναντι στο μυαλό του άντρα. Οι υπερβολικές ερωτήσεις και οι ασάφειες προκαλούν σύγχυση παρά ξεκαθαρίζουν πράγματα. Η υπερθέρμανση μπορεί να προκαλέσει βλάβες, μην το ξεχνάς.

5. Η εισβολή στον προσωπικό χώρο
Δεν είναι στοιχείο μόνο των γυναικών αλλά και πολλών αντρών. Η γυναίκα συχνά εγκαθίσταται στον προσωπικό χώρο του άντρα, χωρίς να του αφήνει κανένα περιθώριο ανεξαρτησίας στις κινήσεις του. Αρχίζει με απλές πράξεις, όπως τα sms που λαμβάνει και το ευρετήριο του τηλεφώνου του, μέχρι τα κλειδιά του σπιτιού και η απόλυτη ελευθερία κίνησης σε αυτό. Η ελευθερία αρέσει σε όλους.

6. Ατελείωτη μουρμούρα
Δεν χρειάζεται ανάλυση. Δεν σημαίνει ότι ο άντρας αδιαφορεί για όσα λέει η γυναίκα, αλλά κάποια στιγμή γίνεται κουραστικό.

7. Ψώνια μέχρι πτώσεως μαζί
Η γυναίκα μπορεί να αφιερώσει ώρες ολόκληρες στην αγορά. Η σκηνή με τον άντρα να περιμένει κοιτάζοντας συνεχώς το ρολόι, καθώς η γυναίκα δοκιμάζει το πέμπτο ζευγάρι μπότες είναι συνηθισμένη. Το να θελήσει να γυρίσει σπίτι, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να είσαστε μαζί αλλά ίσως ότι τα πόδια του δεν στέκουν και τα νεύρα του έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις”