Δεν φταίει η κρίση για όλα κύριοι ταξιτζήδες

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Δεν φταίει η κρίση για όλα κύριοι ταξιτζήδες

Δημοσίευση από Agrafos »

Σε αντίθεση με τους Έλληνες οδηγούς taxi εκεί όπου ο συγκεκριμένος επαγγελματικός κλάδος σέβεται τον πελάτη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η σύγκριση μεταξύ των ίδιων «επαγγελματιών» δύο διαφορετικών χωρών μόνο θλίψη μπορεί να σου φέρει. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με καμία οικονομική κρίση.

Πειραγμένα ταξίμετρα, ταξί παρωχημένος τεχνολογίας και δυσεύρετη ευγένια χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα.

Από την άλλη μεριά στο Λονδίνο τα ταξί ήδη προσφέρουν ασύρματο ίντερνετ. Ο πελάτης επιλέγει ένα από τα ταξί που έχουν WiFi και μετά από αναμονή 15 δευτερολέπτων έχει στη διάθεσή του 15 λεπτά ασύρματου ίντερνετ το οποίο μπορεί φυσικά να το ανανεώσει με τη χρήση πιστωτικής αν επιθυμεί.

Απλά πράγματα τα οποία μπορεί να γίνουν με ένα βασικό εξοπλισμό και φυσικά οικονομικό κέρδος για τους οδηγούς ταξί. Αλλά τι να λέμε τώρα. Έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια μόλίς του έλειπαν χρήματα με μια βόλτα να τα κέρδιζαν. Ζητούσαν συνέχεια αυξήσει κομίστρων και τώρα που δεν έχουν τη δουλειά που είχαν κάποτε γκρινιάζουν. Για το ποιος φταίει ας κοιταχτούν στον καθρέφτη.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”