Υγειονομική βόμβα οι Ρομά

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Υγειονομική βόμβα οι Ρομά

Δημοσίευση από Agrafos »

Υγειονομική βόμβα για όλη την Ευρώπη αποτελούν οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι Ρομά. Οι συνθήκες που έχουν μάθει να ζουν είναι άθλιες ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τρώνε και κοιμούνται δίπλα στα σκουπίδια.

Δεν είναι μόνο ότι είναι φτωχοί αλλά αυτός δυστυχώς είναι ο τρόπος ζωής τους. Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στη Γαλλία με απανωτές επεμβάσεις της αστυνομίας. Πρόβλημα φαίνεται να έχει και η Βρετανία καθώς λήγει το 2014 η απαγόρευση μετανάστευσης Βούλγαρων και Ρουμάνων. Αναμένεται μέσα στο 2015 περίπου 250.000 Βούλγαροι και Ρουμάνοι (στη πλειοψηφία τους Ρομά) να μεταναστεύουν στη Βρετανία.

Φυσικά πρόβλημα έχει και η Ελλάδα καθώς Ρομά μετοικίζουν κοντά σε πόλεις και τότε αρχίζουν τα προβλήματα κυρίως με κλοπές.

Μάλιστα πριν δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη σε κτήριο στο κέντρο είχαν βρει καταφύγιο έντεκα Βούλγαροι Ρομά, μεταξύ αυτών και τρία παιδιά, που, όπως διαπιστώθηκε μετά από ιατρικές εξετάσεις, πάσχουν από καλπάζουσα φυματίωση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να απομονωθούν αυτοί οι πληθυσμοί καθώς παρά τις πολλές προσπάθειες δεν θέλουν να ενταχθούν στη κοινωνία.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”