Για να μη τρελαθούμε εντελώς !!!

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Aris
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 815
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: Athens

Για να μη τρελαθούμε εντελώς !!!

Δημοσίευση από Aris »

Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: αν κακοποιήθηκαν οι συλληφθέντες των ληστειών του Βελβεντού πέραν το δέοντος (σύλληψη και ανάκριση) πολύ κακώς. Και τώρα ας δούμε μερικά πράγματα:

Οπλισμένοι σαν αστακοί έχοντας πάρει όμηρο έναν οδοντίατρο απειλούσαν τους αστυνομικούς που πήγαν να τους συλλάβουν. Οι ίδιοι δράστες είχαν κάνει ληστεία πριν από λίγο ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν βάλει τη βόμβα στο Mall (Κυριακή πρωί με δεκάδες παιδάκια τριγύρω) ενώ πληροφορίες τους συνδέουν με τη ληστεία στη Πάρο και τη δολοφονία του άτυχου ταξιτζή.

Αυτοί λοιπόν είναι οι «πολιτικοί κρατούμενοι». Έτσι αυτοαποκαλούνται και έτσι αποκάλεσαν το γιο τους οι γονείς του «τοξοβόλου του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη που συνελήφθηκε και αυτός.

Οι γονείς του Γιάννη Μιχαηλίδη και η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του 20χρονου Ν. Ρωμανού αποκάλεσαν «πολιτικούς κρατούμενους» τους γιούς τους και ότι είναι περήφανοι για αυτούς. Δε θα κρίνουμε τους γονείς καθώς η θέση των γιών τους είναι τόσο δύσκολη (με πολλές δεκαετίες φυλάκισης αν καταδικαστούν) και ίσως δικαιολογούνται. Όμως ίσως μια μέρα θα πρέπει να αναρωτηθούν αν για τη καταστροφή της ζωής των παιδιών είναι και αυτοί υπεύθυνοι.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”