Ελάτε να επενδύσετε αν δεν σας... Κάψουμε

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Ελάτε να επενδύσετε αν δεν σας... Κάψουμε

Δημοσίευση από Agrafos »

Στρατός τύπου καρτέλ Κολομβίας επιτέθηκε ως γνωστό εναντίον εργαζομένων της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός». Το πλήθος αλλά και μεθοδολογία παραπέμπει ότι οι τρομοκράτες ήταν κάπως οργανωμένοι. Παρόλο αυτά άφησαν πίσω τους πλήθος στοιχείων με αποτέλεσμα σταδιακά να αρχίζουν να συλλαμβάνονται.

Η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική καθώς υπονομεύουν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μια περιοχή όπου η ανεργία είναι τεράστια. Και οι επενδυτές που ίσως το σκεφτόντουσαν να έρθουν στην Ελλάδα (μπας και δει η χώρα καμιά άσπρη μέρα) τώρα θα το σκεφτούν πολύ περισσότερο. Το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι τέτοιες ενέργειες.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ο πρώην υφυπουργός Χρ. Πάχτας, με μηνυτήρια αναφορά προς τον ʼρειο Πάγο στις 8/2/2013 είχε κατηγορήσει ευθέως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσφέρουν προστασία σε «ομάδες πολιτών που προκαλούν τρομακτικά επεισόδια».
«Μετά την απόφαση αυτήν και από το Μάρτιο του 2012, ομάδες πολιτών, υπό την προστασία εκλεγμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, δημιουργούν και μάλιστα οργανωμένα, τρομακτικά επεισόδια. ʼγνωστοι δράστες, με κουκούλες και κράνη, επιδίδονται μέχρι και σήμερα, σε πράξεις τρομοκρατίας, με εμπρησμούς αυτοκινήτων (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στις 30.3.2012), ακόμα και του Δημαρχείου στις 30.3.2012, κάνουν χρήση βομβών μολότοφ, σιδηρολοστών, καδρονιών, πετρών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή εμού του ιδίου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, που ψήφισαν υπέρ της επένδυσης».
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”