Κάθε γωνιά και γιάφκα

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Κάθε γωνιά και γιάφκα

Δημοσίευση από Agrafos »

Ο ύπνος για χρόνια της πολιτείας σχετικά με θέματα τρομοκρατίας έφερε σαν αποτέλεσμα πολλοί επίδοξοι «τρομοκράτες» να θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό το τομέα. Φοιτητές που παράτησαν τις σπουδές και τα σπίτια τους κατέληξαν να γίνουν ληστές τραπεζών και να αναγκαστούν σε πολλά χρόνια φυλακή.

Τώρα η πολιτεία (ως συνήθως) τρέχει να μαζέψει και να συλλάβει όσους μπορεί. Σχεδόν μέρα παρά μέρα το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει μια σύλληψη ή μια αναζήτηση ή μια ανακάλυψη γιάφκας. Το καλό είναι ότι οι πολίτες συνεργάζονται και έτσι μετά τη χθεσινή δημοσίευση φωτογραφιών δύο υπόπτων ακόμα μια γιάφκα ανακαλύφθηκε.

Το διαμέρισμα στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 στα Τουρκοβούνια νοικιάστηκε από άτομο που φέρετε ως μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Πολίτη.Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα που ανήκουν και σε άλλα μέλη της οργάνωσης, καθώς και γενετικό υλικό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Αύριο ή μεθαύριο θα ακούσετε την είδηση και για μια ακόμη πιθανή γιάφκα που έχει ανακαλυφθεί αλλά ακόμα δεν έχει ερευνηθεί καθώς παρακολουθείτε.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”