Πληροφόρηση είχε η αστυνομία για την απόπειρα απόδρασης

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Πληροφόρηση είχε η αστυνομία για την απόπειρα απόδρασης

Δημοσίευση από Agrafos »

Η θετική για την αστυνομία εξέλιξη της μη απόδραση του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού ήταν και αποτέλεσμα της πληροφόρησης που είχε.

Από την περιοχή του Ασπροπύργου είχε απογειωθεί το ελικόπτερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού, από τις φυλακές Τρικάλων.

Το ελικόπτερο ανήκει σε ιδιωτική εταιρία και είχε ενοικιαστεί άτομα, που είχαν δηλώσει ότι ήθελαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη. Ο πιλότος μετά από απειλή έδωσε σήμα ότι το ελικόπτερο είχε παρουσιάσει βλάβη και θα γύριζε στην Αθήνα.

Τελικά το ελικόπτερο προσέγγισε τις φυλακές Τρικάλων. Οι τρεις επιβαίνοντες, άνοιξαν πυρ κατά των εξωτερικών φρουρών των φυλακών οι οποίοι ανταπέδωσαν. Το ελικόπτερο χτυπήθηκε από σφαίρα και παρουσίασε (στα αλήθεια αυτή τη φορά) βλάβη με αποτέλεσμα να προσγειωθεί σε χωράφι.


Την ίδια στιγμή ο κρατούμενος Παναγιώτης Βλαστός, πήδηξε τοίχο της φυλακής, προκειμένου να πλησιάσει το σημείο όπου θα προσγειωνόταν το ελικόπτερο. Ωστόσο, έπεσε και τραυματίστηκε.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο συνελήφθηκαν και αναμένεται να διευκρινιστεί ποιος είναι μέλος της συμμορίας.
Η αστυνομία όχι μόνο γνώριζε ότι θα γίνει απόπειρα απόδρασης μέσω ελικοπτέρου αλλά γνώριζε επίσης ότι η απόπειρα θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”