Κλείστε τα. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πλέον.

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2934
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:

Κλείστε τα. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πλέον.

Δημοσίευση από Agrafos »

Ένα άχρηστο κράτος κάθεται και βλέπει τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων να εξωθούν την κυβέρνηση να τους επιστρατεύσει. Οι διοικητικοί υπάλληλοι αν και πήραν τη διαβεβαίωση ότι δε θα απολυθεί κανένας, προς γενική έκπληξη αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία τους. Και όλα αυτά αφού εξαφανίστηκε η κάλπη (από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας) και αποφάσισαν δια βοής !!! Για τόσο δημοκρατία μιλάμε.

Χιλιάδες εκατοντάδες φοιτητές είναι όμηροι μια μειοψηφίας διοικητικών υπαλλήλων οι οποίοι προφανώς ξέχασαν ότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Οι γονείς πληρώνουν νοίκια, διατροφή κλπ και τα παιδιά τους μη έχοντας τι να κάνουν έχουν γνωρίσει ότι μπαράκι και κέντρο διασκέδασης υπάρχει την πόλη που φοιτούν (τι φοιτούν δηλαδή, τρόπος του λέγειν).

Οι κατά τα άλλα αγωνιστές διοικητικοί υπάλληλοι και οι αριστεροί φοιτητές που τους συμπαραστέκονται έχουν κάνει πλούσιους όσους έχουν ιδιωτικές σχολές, κολλέγια κτλ.

Τα παιδιά αλλά και οι γονείς βλέποντας ότι τα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχουν γίνει πλέον το συντομότερο ανέκδοτο, πηγαίνουν στις ιδιωτικές σχολές για να δουν άσπρη ημέρα. ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει οι καλύτεροι χορηγοί των ιδιωτικών σχολών και κολλεγίων.

Πολλά από τα πανεπιστήμια θυμίζουν γύφτικο μαχαλά με ότι λογής σκουπίδια φανταστεί κανείς. Σε πολλά από αυτά τριγυρίζουν παράνομοι ενώ (πχ Θεσσαλονίκη) υπάρχουν δεκάδες περιστατικά βίας εντός του πανεπιστημιακού χώρου. Πρυτάνεις χαμηλότεροι των περιστάσεων και καθηγητές που όταν δεν απεργούν είναι σε αργία καθώς κάποιοι άλλοι θα έχουν απεργία ή καταλήψεις. Και την ελληνικό λαό να πληρώνει αυτό το χάλι με δεκάδες δις κάθε χρόνο.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”